Krémsajtos pulykarolád

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

5

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Könnyű

Krémsajtos pulykarolád

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg pulykamell filé
20 dkg sonka   /9 szelet/
2 db tömlős krémsajt   /2x10dkg/
2 szál újhagyma
2 db színes kaliforniai paprika

őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk.Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet.A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát.A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk.A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük.Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.
Burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Krémsajtos pulykarolád

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Krémsajtos pulykarolád