Hozzávalók:
4 nagyobb szelet pulykamell filé
20 dkg trappista sajt
20 dkg krémsajt
2 szál újhagyma
10 dkg füstölt sonka
1 cs.szeletelt bacon
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
*
Elkészítés:
Előkészítés:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk.
Elkészítés:A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal.A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük.Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconba burkolunk.A göngyölegeketszorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb.30 percet sütjük.Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!