Krémsajtos göngyölt pulykamell bacon köntösben

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 nagyobb szelet pulykamell filé
20 dkg trappista sajt
20 dkg krémsajt
2 szál újhagyma
10 dkg füstölt sonka
1 cs.szeletelt bacon

őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék

*

Elkészítés:

Előkészítés:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk.
Elkészítés:A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal.A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük.Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconba burkolunk.A göngyölegeketszorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb.30 percet sütjük.Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Krémsajtos göngyölt pulykamell bacon köntösben