Hozzávalók:
4 szelet tarja
15 dkg krémfehérsajt
pici natúrjoghurt és fokhagyma
ételízesítő, só, bors, bazsalikom
3 tojás
zsemlemorzsa
*
Elkészítés:
Lereszelem a krémfehérsajtot, adok hozzá reszelt fokhagymát és egy nagyonpici natúr joghurtot, kb annyit, hogy masszát kapjak.
Kikloffolom a tarjákat, beszórom őaz egyik felüket ételízesítővel, sóval és borsal. Belehalmozom az előbb elkészített keveréket. Félbehajtom és jól összenyomkodom, a külsejét is beszórom ételízesítővel. Felverek 2 tojást és a húsokat megforgatom benne.
Felforrósított olajba teszem őket (én egy nappal korábban egy kisebb befőttesüvegbe öntöttem olajat és dobtam bele néhány erőspaprikát), rövid ideig letakarom fedővel, majd leveszem róla és készre sütöm. Mregmaradt egy pici tojás, ahhoz hozzáütöm a maradék egyet, picit megsózom, keverek hozzá zsemlemorzsát és kisütöm (én pufinak hívom az így kapott pogácsát)
Most épp rizibizivel, céklával és csalamádéval tálaltam.
Jó étvágyat! 🙂