Hozzávalók:
4 tojás
25 dk kr. cukor
25 dk liszt
2 ek kakaó
2 dl víz
1.5 olaj
Krém
5 tojás fehérje
2 dcl cukor
2 vanéliás cukor
7.5 dcl víz
3 vanéliás krémpor
2 ek rum
Krém
5dcl tejszín crem patisiere
*
Elkészítés:
A tojássárgát habosra keverjük a vízzel és a cukorral és hozzáadjuk a lisztet kakaót olajat aztán a 4 tojás habját ovatosan keverjük hozzá.Papírral bélelt tepsire simítjuk 200 fokon sütjük .Mikor megsült a papírt eltávolítjuk és visszatesszük a tepsibe
Krém Az 5 tojás habját a fele cukorral és a vanélia cukorral kemény habbá verjük és félretesszük.A pudingport elkeverjük a maradék cukorral vízzel és megfőzzük .A megfőlt pudinghoz keverjük a habot és a rumot.Felét a sütire simítjuk .A másik feléhez 1 ek kakaót keverünk és a világos pudingra simítjuk hadjuk kihülni.A tejszint habbá verjük és a kihült sütire simítjuk.Hagyunk belőle amit habzsákba teszünk és izlés szerint diszítjük.