Hozzávalók:
1 cs.leveles tészta
3 cs.vanilia pudingpor vagy zlaty klas
3 cs.vanilia cukor
6 ek krist.cukor
1l tej
125 dkg vaj /nem margarin/
csokireszelék
hulala tejszín 250dl
*
Elkészítés:
A leveles tésztát elosztjuk kétfelé ,kinyujtjuk téglalap alakúra ,megszurkáljuk villával és 2 lapban megsütjük.
A pudingport elhabarjuk a tejben a kristaly cukorral és vaniliával,és sűrű pudingot főzzünk belőle.Mikor langyosra hűlt akkor belekeverjük a vajat.Rásimítjük a vaniliás krémet a tésztára.
Aztán a hulala tejszínt felverjük,rásimítjuk a krémre és megszórjuk csokireszelékkel.
Olyan változatot is csináltam már hogy a tejszínt elhagytam és helyette a tetejére a leveles tészta másik lapját tettem-tehát lehet variálni kinek hogy tetszik-mindkettő megoldás finom.
Ha a tetejére is leveles tészta kerül akkor miután megsütöttem a lapot felvágom 5x5cm a tésztát és úgy helyezem rá a krémre-könnyebb szeletelni.Meg lehet szórni porcikorral.
Ez egy gyors és egyszerű krémes.

