Hozzávalók:
http: //szanter.blogspot.com/2011/03/kenyersutesfazisfotokkal.html
*
Elkészítés:
http://szanter.blogspot.com/2011/03/kenyersutesfazisfotokkal.html
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
10
30
55
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
http: //szanter.blogspot.com/2011/03/kenyersutesfazisfotokkal.html
*
Elkészítés:
http://szanter.blogspot.com/2011/03/kenyersutesfazisfotokkal.html
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?
A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De
Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli