Hozzávalók:
60 dkg daralthus izles szerinti ( en disznót használtam most) Hagyma durva kockára vagva izles szerinti mennyiség Zeller szál felkarikazva izles szerinti mennyiség Kockára vágott sult szalonna Gyulai kolbász apró kockára vagva So,bors BBQ szosz Suteshez a tetejere: szalonna szeletek BBQ szosz
*
Elkészítés:
A daralthust tegyük egy tálba es sózzuk,borsozzuk. Tegyünk egy neylon zacskót vagy folpackot az asztalra kiteritve,es a daralthus tegyük ra.Kezzel lapitsuk vékonyra,téglalap alakúra. A kilapitott húst kenjük meg BBQ szósszal,majd szórjuk ra az összevágott hagymát,zellert,kolbászt,sajtot,sult szalonnát es a neylon segítségével tekerjuk fel.Egy Sutopapirral belelt tepsibe tegyük a hustekercset es kenjük le a tetejet BBQ szósszal ,végül a tetejere tegyünk szalonna szeleteket. Alufoliaval letakarva 180 fokos sütőben sutjuk kb 50-60 percet,majd a fóliát levéve pirosra sutjuk kb 10-15 perc alatt 200-220 fokon. Nagyon finom hidegen is