Kolbászos túrókrémmel töltött gombafejek

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Kolbászos túrókrémmel töltött gombafejek

Kolbászos túrókrémmel töltött gombafejek

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

*9 db közepes fej gomba
*12,5 dkg túró
*1 zöldfűszeres tömlős sajt
*1 csipet só
*1 csipet bors
*3 dkg száraz kolbász
*1 kk morzsolt petrezselyemlevél
*1 kis marék reszelt trappista sajt

*

Elkészítés:

A megtisztított gombák tönkjét kiemeljük, majd az üres kalapokat egy kisebb, vékonyan kiolajozott jénai tálba vagy tepsibe rakjuk és meghintjük sóval.
A kolbászt egész apró darabokra vágjuk.
A túrót egy villával jól áttörjük, majd sózzuk, borsozzuk, elkeverjük a tömlős sajttal, a morzsolt petrezselyemlevéllel, és beleforgatjuk a kolbászdarabokat.
Egy kiskanál segítségével megtöltjük a kolbászos túrókrémmel a kalapokat.
Megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 180 fokon hőlégkeveréssel 25 perc alatt megsütjük.
Melegen rizzsel vagy krumplipürével, esetleg friss salátával kínáljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kolbászos túrókrémmel töltött gombafejek