Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
5 tojás
1 szál lecsókolbász
só
olaj
*
Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megpírítjuk , a lecsókolbászt karikára vágva kicsit megsütjük és ráütjük az 5 tojást.Összekeverjük és készre sütjük. Jó étvágyat.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
5
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
5 tojás
1 szál lecsókolbász
só
olaj
*
Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megpírítjuk , a lecsókolbászt karikára vágva kicsit megsütjük és ráütjük az 5 tojást.Összekeverjük és készre sütjük. Jó étvágyat.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő

Van egy ital, amelyről elég csak megérezni az illatát, és máris beköltözik a tél a konyhába. A fahéj, a szegfűszeg,