Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
5 tojás
1 szál lecsókolbász
só
olaj
*
Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megpírítjuk , a lecsókolbászt karikára vágva kicsit megsütjük és ráütjük az 5 tojást.Összekeverjük és készre sütjük. Jó étvágyat.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
5
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
5 tojás
1 szál lecsókolbász
só
olaj
*
Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megpírítjuk , a lecsókolbászt karikára vágva kicsit megsütjük és ráütjük az 5 tojást.Összekeverjük és készre sütjük. Jó étvágyat.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,