Kolbászos tarhonya petrezselymesen

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Kolbászos tarhonya petrezselymesen

Kolbászos tarhonya petrezselymesen

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

*

Elkészítés:

A kolbász haját lehúzzuk, majd karikákra vágjuk.
Kevéske olajon megpirítjuk, majd az edényből kivesszük a kolbászkákat.
Ugyanazon az olajon világos barnára pirítjuk a tarhonyát.
Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, belemorzsoljuk a leveskockát és fedő alatt puhára főzzük.
( Gyakran megkavarjuk, és ha még szükséges, pótoljuk a vizet.
) A zöldlevelet alaposan megmossuk, és apróra vágjuk.
Ha megpuhult, elzárjuk, beleforgatjuk a kolbászkarikákat és a petrezselyemlevelet.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kolbászos tarhonya petrezselymesen