Hozzávalók:
12 szelet lapsajt
10 dkg reszelt sajt
10 dkg sajtkrém
10 dkg vaj
9 szelet gépsonka,
1 db cérnakolbász (kb 30 cm)
5 tojás,
1 kiskanál mustár,
só,
bors,
petrezselyem levél
*
Elkészítés:
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a lapsajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon. Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a petrezselyemmel , sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel. A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval, majd a sonkára kentem erre rátettem a kolbászt és szorosan feltekertem , fóliába csomagoltam és lehűtöttem. Éles késsel szeleteltem.