Kolbászos rántotta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

5

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Kolbászos rántotta

Recept leírás:

Hozzávalók:

6 tojás
20 dkg Gyulai lángolt  kolbász
1 kaliforniai paprika
1 erős paprika
1 ek. zsír, vagy 2 ek. olaj

bors

*

Elkészítés:

A zsírt megmelegítem, beleteszem a fél karikára vágott kaliforniai paprikát és a karikára vágott erős paprikát, megsózom, pár perc  alatt puhára párolom. Hozzáteszem a karikára vágott kolbászt, mindkét oldalán átsütöm, majd ráütöm a tojásokat, sózom és kicsit összekeverem, de azért úgy, hogy  a sárgája és a fehérje itt-ott elkülönüljön. Amikor megsült  a tányéron lehet borsozni, aki szereti. Puha kenyérrel, vagy pirítóssal is lehet fogyasztani.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kolbászos rántotta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!