Kolbászos leves burgonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Kolbászos leves burgonyával

Kolbászos leves burgonyával

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

20 g zsír
30 g vöröshagyma
1 mk pisorpaprika
200 g kolbász
50 g sárgarépa
30 g zeller
1,5 l víz

200 g burgonya
őrölt fekete bors
zöldpetrezselyem

*

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a karikára vágott kolbászt, és néhány percig együtt pirítjuk.
A sárgarépát és a zellert megtisztítjuk és megreszeljük. Hozzáadjuk a kolbászhoz, egy kicsit megpirítjuk, és forró vízzel felöntjük.
Megsózzuk, beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, őrölt borssal fűszerezzük, és az egészet puhára főzzük.
Végül a levest finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kolbászos leves burgonyával