Hozzávalók:
60 dkg sertés darált hús
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 tk piros paprika
1 kávés kanál őrölt bors
pici só
1 tojás
2 db zsemle
vaj
1 kis dobozos vagdalt hús
30 dkg Sütni való kolbász ,vagy száraz füstölt a Gyulai finom hozzá
*
Elkészítés:
A Fasírthoz a darált húst a pici borsot, sót 1 tojás, piros paprikát, 3-4 gerezd fokhagymát, a vízben beáztatott kinyomkodott 2 zsemlét és 1 kis doboz konzerv vagdalt húst összevegyítem és jól összegyúrom.
Majd sütőpapírral bélelt őzgerinc formába rétegezek egy sor keveréket, erre szépen sorba elhelyezem a Gyulai kolbászt.
Újabb réteg darált keveréket rakok rá hogy ellepje a kolbászt.
Ezután a sütőbe 170 fokon sütöm majd egy órát.
Azután átfordítom egy tepsire hogy ropogósra süljön mindenhol.
Burgonya pürével tálalom ( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.
toldifuszer.
hu ) http://www.
gyulahus.
hu/