Kolbászos céklakrém leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

80

Nehézség

Könnyű

Kolbászos céklakrém leves

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma
3 db alma
4 db cékla
2 ek ecetes torma
őrölt bors

étolaj
Fél pár Gyulai füstölt kolbász

*

Elkészítés:

Az almát meghámozom, kimagozom és kockákra vágom.
A céklát szintén.
A felaprított hagymát megdinsztelem az olajon, majd beledobom a céklát és az almát, átforgatom, majd felöntöm körülbelül 7 dl vízzel, fontos, hogy ellepje a zöldségeket, sózom, borsozom, majd puhára főzöm.
Hozzáadom a tormát és pürésítem.
Végül a karikára szelt kolbászt hozzáadom és összeforralom.
Forrón tálalom.

Kolbászos céklakrém leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kolbászos céklakrém leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!