Hozzávalók:
15 dkg puha parasztkolbàsz
1 gerezd fokhagyma
5 dkg puha vaj
8 csirke- felsőcomb
só
bors
1+1 ek olaj
petrezselyem
*
Elkészítés:
1.
Kolbàszkrém:
Lehúzom a kolbàszról a bőrét, s a kolbàszt apróra szeletelem, hozzàreszelem a fokhagymagerezdet és a vajat is beleteszem, elkeverem.
2.
A csirkecombokat alul- felül megsósom és borsozom, ujjammal meglazítom tetejűkön a bőrt, és betömöm alàjuk a kolbàszos krémet.
3.
Egy sütőtàlaljàn szétmaszszírozok 1 ek olajat.
Belepakolom a húsdarabokat, megkenem 1 ek olajjal, és miutàn letakartam a tàlat alufóliàval, beteszem a forró sütőbe.
25 percig fólia alatt, 10 percig nélküle pírítom a pecsenyéket.
4.
Mikor megsültek petrezselymet szórunk rà.