Kolbászkrémes csirkecombok

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Kolbászkrémes csirkecombok

Recept leírás:

Hozzávalók:

15 dkg puha parasztkolbàsz
1 gerezd fokhagyma
5 dkg puha vaj
8 csirke- felsőcomb

bors
1+1 ek olaj
petrezselyem

*

Elkészítés:

1.
Kolbàszkrém:
Lehúzom a kolbàszról a bőrét, s a kolbàszt apróra szeletelem, hozzàreszelem a fokhagymagerezdet és a vajat is beleteszem, elkeverem.
2.
A csirkecombokat alul- felül megsósom és borsozom, ujjammal meglazítom tetejűkön a bőrt, és betömöm alàjuk a kolbàszos krémet.
3.
Egy sütőtàlaljàn szétmaszszírozok 1 ek olajat.
Belepakolom a húsdarabokat, megkenem 1 ek olajjal, és miutàn letakartam a tàlat alufóliàval, beteszem a forró sütőbe.
25 percig fólia alatt, 10 percig nélküle pírítom a pecsenyéket.
4.
Mikor megsültek petrezselymet szórunk rà.

Kolbászkrémes csirkecombok

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kolbászkrémes csirkecombok

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!