Kolbászhússal töltött szűzérme

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

75

Nehézség

Könnyű

Kolbászhússal töltött szűzérme

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 szűzpecsenye
kolbászhús
fűszersó
pici zsír
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
http: //www.toldifuszerek.hu

*

Elkészítés:

Minden évben vágunk disznót, ilyenkor már megtöltjük a húst a frissen készített kolbászhússal. Most csak elővettem a fagyasztóból, majd kiolvasztás után megmostam, befűszereztem fűszersóval, a tepsi alját bekentem vékonyan zsírral, öntöttem alá pici vizet. Lefóliáztam és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 1 órát sütöttem. Levettem a fóliát, megszúrtam a húst, ha puha akkor csak két oldalát átpirítottam.
Köretként hagymás burgonyát tálaltam.

Kolbászhússal töltött szűzérme

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kolbászhússal töltött szűzérme