kolbásszal töltött karaj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gita

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

800

Nehézség

Könnyű

kolbásszal töltött karaj

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A húst vékony késsel két helyen felszúrjuk, és beledugjuk a kettévágott kolbászt.
Kívülről alaposan besózzuk, és pár órát hagyjuk állni a hűtőben.
A mustárt összekeverjük a borssal, és a keverékkel bekenjük a húst.
Egy fedeles jénait kizsírozunk, belehelyezzük a húst, aláöntünk 1 dl vizet, és a hideg sütőbe tesszük.
180 fokra állítjuk a hőfokot, és kb.
egy óráig befedve sütjük, majd a tetejét levéve róla, kb.
még 20-25 percet.
Közben meg-meglocsoljuk, hogy ne száradjon ki.
Ha elkészült, kihűtjük, majd hűtőbe téve kifagyasztjuk, így másnap szépen lehet szeletelni

kolbásszal töltött karaj

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

kolbásszal töltött karaj

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!