Hozzávalók:
Tésztéhoz: 4 db
13ek kristálycukor
1dl olaj
1dl tej
13ek liszt
1cs sütőpor
2ek kakaópor
kicsi tej
Krémhez:
5dl tej
5ek cukor
3ek liszt
1cs vaniliáscukor
20dkg kókuszreszelék
Bevonáshoz:
10dkg étcsokoládé
1ek olaj
kókuszreszelék
*
Elkészítés:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral,hozzáadjuk az olajat,tejet,és a sütőporral elkevert lisztet.2felé osztjuk,és az egyik részhez hozzáadjuk a tejben elkevert kakaóport.
Sütőpapírral bélelt 26-os kapcsos tortaformába öntjük a barna tésztát,és 180fokra előmelegített sütőben kb5-10 percig elősütjük,addig,míg a teteje kissé megszilárdul.
A krémhez a tejben simára keverjük a cukrokat. ,forrni tesszük.A lisztet simára keverjük egy kevés tejjel,és a forrásban lévő tejet besűrítjük vele,de csak közepesen legyen sűrű,majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Kivesszük a tésztánkat a sütőböl,egyenletesen rákenjük a kókuszos réteget,majd a fehér tésztát,és visszatoljuk a sütőbe,és kb 15-20 perc alatt készre sütjük.
Kivesszük a formából,és rácson hagyjuk kihűlni,majd olvasztott csokival bevonjuk,kókuszreszelékkel meghintjük.
Tepsiben készül az eredeti recept alapján.