Hozzávalók:
A piskótához:
5 tojás
5 ek. liszt
5 ek cukor
1 mk. sütőpor
A krémhez:
20 dkg vaj, vagy margarin
25 dkg porcukor
rum, vagy rumaroma
1/2 cs. tejszínes pudingpor
2,5 dl tej
10 dkg kókuszreszelék
*
Elkészítés:
A tojásokból sütök egy sima sárga piskótát. Az egész tojásokat egyben verem fel, amikor már kemény a massza óvatosan hozzákeverem a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt gáztepsiben tűpróbáig sütöm. Amikor kihűlt egy nagy fánkszaggatóval köröket szaggatok belőle, kettőt megtöltök krémmel, tetejét, oldalát is megkenem, aztán kókuszreszelékbe forgatom. Krém: kikeverem a vajat, vagy margarint a porcukorral, hozzáteszem a rumot, vagy rumaromát, ízlés szerint, majd belekeverem a tejből és pudingporból főzött, kihűtött pépet.