Hozzávalók:
Tészta:
1 db tojás
190 gr liszt
20 gr margarin
125 ml tej
1,5 ek méz
190 gr porcukor
fél csomag sütőpor
Krém:
90 gr kókuszreszelék
4 dl tej
4 ek. liszt
200 gr porcukor
200 gr margarin
Szirup:
1 ek. kakaópor
1 ek cukor
1 dl forró víz
Díszítés:
10 gr kókuszreszelék, 2 gr kakaópor
*
Elkészítés:
A vajat, a porcukrot és a tojást habosra keverjük. A tejet a mézzel a masszába adagoljuk, végül belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe töltjük és 160 fokon, tűpróbáig sütjük.
Sütés után, míg forró a tészta, a sziruppal leöntjük.
A krémhez a lisztet és a tejet felfőzzük. Amíg hűl, addig kikeverjük a margarint a porcukorral és a kókuszreszelékkel. Mikor főzött krém teljesen kihűlt a margarinos krémmel összekeverjük.
A kihűlt tésztára halmozzuk a krémet, szépen elsimítjuk.
Kókuszreszelékkel és kakaóporral díszítjük.