Hozzávalók:
7 tojásfehérje
30 dkg porcukor
25 dkg kókuszreszelék
5 evőkanál liszt
1/2 csg. sütőpor
A krémhez:
6 dl tej
2 csg vaníliás pudingpor
2 evőkanál liszt
20 dkg porcukor
25 dkg margarin
3 tojássárgája
2 evőkanál őrölt kávé
A tetejére:
5 dl hulala Habtejszin
*
Elkészítés:
A tojásfehérjéket a porcukorral keményre verjük, majd bele keverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket.
Egy 25×39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk és a tészta masszánkat egyenletesen elsimítva bele tesszük.
180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krém készítése : A vaníliás pudingporokat a liszttel, tojássárgájával, porcukorral, kevés tejjel csomómentesre elkeverjük, majd a többi tejet hozzáadjuk és és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük.
Ezután a margarinnal, őrölt fekete kávéval habosra keverjük.
A kihűt kókuszos tésztára simítjuk a krémet.
A habtejszínt felverjük keményre és a krémre kenjük.
Nagyon finom !