Hozzávalók:
A tésztához:
30 dkg porcukor
1 tojás
3 ek méz
3 dkg vaj
2 dl tejfol
1 csomag sutopor
35 dkg liszt
A mázhoz:
25 dkg porcukor
18 EK tej
14 dkg vaj
3 dkg kakaópor
A forgatáshoz:
kókuszreszelék
*
Elkészítés:
A cukorhoz hozzáadjuk a langyos vajat, a tojást, a mézet és a tejfolt. A lisztet osszeszitáljuk a sutoporral. A kettot osszekavarjuk, megsutjuk 200 fokon alul-felul sutoben, légkeverésesnél 180 fokon, ugyelve, hogy inkább kisebb méretu, de magas falú tepsit válasszunk, hogy a kockáknak legyen tartásuk. Ha kihult, ízlés szerinti nagyságúra vágjuk oket.
A mázhoz a hozzávalókat felfozzuk, még melegen beleforgatjuk a kockákat. (Ha kihult, újra lehet melegíteni!)
Végul beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.
(Eredeti recept: www.anyafoz.blog.com)