Hozzávalók:
Piskótához:
5 tojás
5 ek. cukor
5 ek. liszt
1 mk. sütőpor
20 dkg vaj, vagy margarin
20 dkg cukor
1/2 cs vaníliás pudingpor
3 dl tej
20 dkg kókuszreszelék
kevés meggylekvár
*
Elkészítés:
A hozzávalókból egy 20X30-as tepsiben piskótát sütök, a mikor kihűlt pogácsaszaggatóval köröket vágok belőle. A vajat vagy margarint kikeverem a porcukorral, hozzáadom a pudingporból és tejből főzött masszát, jól kihabosítom. A kókuszreszelékből is teszek bele 5 dekányit, a többit egy tálba szórom. Fogok egy korongot, teszek rá krémet, ráteszem a másik korongot, a tetejére is teszek bőven a krémből és körben is megkenem. A kezemmel gömbre formázom, majd meghempergetem a kókuszreszelékben. Így járok el minden gömbbel, amíg el nem fogy. Tetejükre egy pötty meggylekvárt teszek.