Hozzávalók:
. 450 g liszt
Töltelékhez:
*
Elkészítés:
A vajat a liszttel, cukorral, sóval elmorzsoljuk, hozzáadjuk az élesztős tejet, a tojássárgákat és a tejfölt, majd tésztát gyúrunk, 3 részre osztjuk és a hűtőbe tesszük amíg a habot elkészítjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a gáztepsit és még egy másik tepsit sütőpapírral bélelünk.
Gőz felett a cukorral kemény habot verünk ( nem kell nagyon keményre, ill.
megfőzni, könnyebben rá tudjuk kenni a lapokra ).
A gőzről levéve beleforgatjuk a kókuszreszeléket.
A tésztákat egyesével vékony téglalap alakúra nyújtjuk és a krém egyharmadával megkenjük.
Óvatosan rúdba feltekerjük és kb.
1-1, 5 cm-es csigákat vágunk és a sütőpapírra sorakoztatjuk őket.
A többi tésztával is elvégezzük az előbbi műveleteket.
180 fokon kb.
13 percig sütjük világosra sütjük, nehogy megbarnuljon, de azért átsüljön.
Porcukorral meghintve kínáljuk.