Hozzávalók:
Hozzávalók:
30 dkg háztartási keksz
10 dkg vaj
15 dkg porcukor
3 evk. kakaó
kevés tej
rum aroma
Töltelék:
20 dkg kókuszreszelék
8 dl tej
2 cs. van. pudingpor (tejszínessel is finom)
2-3 evk. cukor
5-10 dkg vaj
porcukor ízlés szerint
Díszítéshez:
kakaópor és kókuszreszelék
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összeállítom, majd egy keveset kiveszek belőle, a többit pedig sütőpapíros tortaformába nyomkodom.
A félretett masszából kis golyókat formálok, ebből lesznek a tortadíszek.
A pudingokat a tejben a cukorral és a kókuszreszelékkel megfőzöm, kihűtöm.
A porcukrot a puha vajjal habosra keverem és a kihűlt pudinghoz adom.
A kakaós lapra kenem a tölteléket, majd egy kevés kókuszt elkeverek kakaóporral, megszórom vele a torta tetejét és behűtöm.
Tálalás előtt fehér kókusszal megszórom, a félretett kókuszgolyókkal díszítem és tálalom.