Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
· 50 dkg darált keksz
· 20 dkg porcukor
· 3 dkg kakaópor
· 3 cs vaníliás cukor
tej, amennyit felvesz (kb. 2,5 dl)
rumaroma, sárgabarack lekvár ízlés szerint
Krémhez:
· 15 dkg (csak vaj!)
· 15 dkg porcukor
3 cs vaníliás cukor
kókuszreszelék
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, kétfelé vesszük, és külön-külön, kókuszreszelékkel megszórt két folpack lap között kinyújtjuk, így nem tapad a deszkához!
A krémhez habosra keverjük a vajat a cukorral, én szoktam hozzá adni kókusz aromát is, és ezzel megkenjük a lapokat, majd a krémmel együtt felsodorjuk, és beleforgatjuk még így is kókuszreszelékbe.
Tiszta folpackba szorosan csomagolva, (én a két rudat még elvágom kettőbe, így 4 db kisebb rúd lesz belőle) hűtőbe rakjuk, majd pár órával később már szépen szeletelhető lesz.