Hozzávalók:
1 kg csülök,
1kg köröm,
15 dkg.füstölt kolbász,
20 dkg gépsonka
2 fej fokhagyma,
2 kanál vegeta
Díszítéshez:
1 paradicsom,1 paprika.3 főtt tojás,petrezselyem zöldje,lila hagyma
*
Elkészítés:
A kuktába 90 percig főzni a csülköt és a körmöket, fokhagymával,vegetával.-kicsontozni.
Jénay aljára 3 cm magasságra önteni a léből-hűtőbe dermeszteni!
Díszíteni:kolbásszal,főtt tojással,paradicsommal,papkikával,petrezselyem zöldjével,
Ismét kocsonylé kb. 5 cm. erre rárakni a betekert gépsonkát.
Felönteni a maradék lével. 24 órára hűtőbe tenni.
Másnap a Jénayt 5 percre meleg vízbe tenni…ráhelyezni egy tálcát és ügyes mozdulattal megfordítani…
Jó étvágyat!!!
