Kocsonnya,és hideg paprikás.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

1

Nehézség

Haladó

Kocsonnya,és hideg paprikás.

Kocsonnya,és hideg paprikás.

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

80 dkg csülök,csont nélkül
50 dkg lapocka
1 kg köröm
,én ezt két felé osztottam,egyik a kocsonnya,ehhez még
zöldségek mint a húsleveshez,de több fokhagyma
és vöröshagyma,így teszem fel főni
A parikás hidegen
a másik felét ahogy meg tisztítottam,két nagy fej vöröshagymát teszek hozzá,pusz fűszereket.,piros paprikát.

*

Elkészítés:

A kocsonnyát fel zöldségelve fel tesszük főni, és addig főzzük még a csontról a bőr le nem vállik, és nem puha, amikor kész, leszűröm és a húsokat bele tesszük tálkába, és a levét rá tesszük, és hidegre teszük ki hülni, hamar meg dermed.
A hideg paprikás, Az étolajon a vöröshagymát meg pároljuk, és a húsuk másik felét bele tesszük, és fél evk sóval meg sózzuk, és őrölt paprikából két kanállal meg hintjük, és a paprikást fel engedjük annyi vízzel, hogy a húst el lepje, és közepes lángon puhára főzzük.
Amikor kész, akkor kis tálkába tesszük és hidegebb helyre ki hülni, és azután lehet a hűtőnk aljában tárólni.
Jó étvágyat !

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kocsonnya,és hideg paprikás.