Hozzávalók:
Tészta: :6db tojás fehérje, 6e.k k.cukor,2e.k liszt, 2e.k zsemlemorzsa, 1cs sütőpor, 15dkg durvára vágott dió (tepsi méret 35x30cm)
Krém: :
0,5dl tej , 6db tojás sárgája, 2cs vaníliás pudingpor, 3e.k liszt, 25dkg porcukor, 10dkg olvasztott csokoládé, 1db margarin,
Tetejére: :2dl hulala, kakaópor
*
Elkészítés:
6db tojás habját kemény habbá verjük és hozzáadjuk a többi hozzávalókat és sütőpapírral kibélelt tepsibe, öntjük és megszórjuk a durvára vágott dióval. Sütőbe tesszük és 20percig sütjük .Mikor megsült még melegen megkenjük mogyorókrémmel és fére tesszük.A krém hozzávalóit egy edényben összefőzzük .Ha meghűlt akkor hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük és kettévesszük a krémet. A sárga krémet rákenjük a mogyorókrémes tésztára , majd lerakjuk tejben áztatott háztartási keksszel .A krém másik felébe megolvasszuk a csokoládét és összekeverjük a krémmel és rákenjük a kekszre .A hulalalát felverjük és rákenjük a tetejére és meghintjük kakaóporral