Kínai szezámmagos csirkegolyó

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Valika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Kínai szezámmagos csirkegolyó

Recept leírás:

Hozzávalók:

Bundához:
Mázhoz:

*

Elkészítés:

A keményítőt és a lisztet elkeverjük, hozzáadjuk a vizet és az olajat.
A csirkemellet nagyon vékony kockákra vágjuk, szinte daráltra, hogy össze lehessen gyúrni.
A mázhoz a cukrot kevés vízzel megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a többi alapanyagot.
Evőkanállal szaggatunk a masszából, abba beleteszünk egy csipet húst, és kerek formára formázzuk.
Kisütjük, tálra szedjük, és betakarjuk fóliával, hogy még puhább legyen, és végezetűl a mázba hempergetjük.

Kínai szezámmagos csirkegolyó

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kínai szezámmagos csirkegolyó