Hozzávalók:
Csirkemell filé: 600 g
csili: ízlés szerint
őrölt gyömbér: ízlés szerint
curry: ízlés szerint
kurkuma: ízlés szerint
só: ízlés szerint
fehér bors: ízlés szerint
mustár: ízlés szerint
vöröshagyma: 4 fej
fokhagym: a 2 gerezd
rizs: 400 g
friss zöldség a dízsítéshez
étolaj: 1 dl
*
Elkészítés:
csirkemell filéket megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk, vöröshagymát félbe vágjuk, és felszeleteljük, és étolajban lepirítjuk.
Beletesszük a csirkemell csíkokat, sózzuk, fehérborssal megszórjuk, egy evőkanál mustárt, egy kávéskanál fokhagyma (préselt), egy mokkáskanál curryt, kurkumát, csilit, két mokkáskanál őrölt gyömbérrel fűszerezzük. Készre pároljuk.
Köretként párolt rizzsel tálaljuk.