Hozzávalók:
45 dkg liszt
15 dkg cukor
3 evökanál tejföl
20 dkg margarin
5 tojás sárgája
1 sütőpor
Diós Habhoz:
5 tojás fehérje
15 dkg cukor
25 dkg darált dió
Krémhez
:
2 cs vaníliás pudingpor
1/2 liter tej
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,3 részre osztjuk és 3 mm ,24×34 cm lapokat nyújtunk A tojás fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a darált diót. A lapokat megkenjük ezzel a diós habbal és kisütjük őket egyenként a tepsi hátulján. A krémhez a pudingot a cukorral megfőzzük, és ha langyosra hűl, hozzákeverjük a margarint is. Ezzel a krémmel töltjük meg a kihűlt lapokat. . Másnap szeletelhető
.
Aki vastagabb krémmel szereti,akkor másfél adagban készítse a krémet.