Hozzávalók:
Tészta:
40 dkg liszt
15 dkg pcuk.
20 dkg margarin
4 tojás sárga
2-3 ek tejföl
7 g sütőpor
Dióhab:
4 tojás fehérje felverve
15 dkg pcuk
25 dkg dió
Krém:
2 vanília puding
6 dl tej
20 dkg pcuk
20 dkg vaj
Tetejére:
2 tojás fehérje
15 dkg pcuk.
*
Elkészítés:
A tésztát 3 részre osztjuk, és a diós habot vékonyan rákenjük, így kisütjük külön a lapokat.
( hamar sülnek a lapok /kb.
8-10 perc /, ezért figyelni kell nehogy leégjen !) Amíg hülnek a lapok, elkészítjük a krémet.
A kihült krémhez hozzáadjuk a margarint, majd betöltjük a lapokat egymásra helyezve.
( Én dupla adag krémet főzök ) És elkészítjük a mázat a tetejére.
A hozzávalókat gőz felett habosra verjük.