Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
15
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az

Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor

Augusztus 20-a nemcsak államalapításunk ünnepe, hanem az édes ízek kedvelőinek is várva várt dátum: ekkor mutatják be hivatalosan az aktuális