Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
15
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden

Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a

A télnek van egy sajátos varázsa a konyhában: ilyenkor minden étel lassabb, mélyebb, otthonosabb lesz. A hideg napokon valahogy természetesebb