Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
15
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Az ünnepi időszak mindig kihívást jelent azok számára, akik odafigyelnek az alakjukra. A karácsonyi asztal zsírban úszó sültjei, a kalóriadús

Ahogy a tél megérkezik, a konyha varázsa is átalakul. A hűtőből előkerülő friss zöldségek és könnyedebb fogások helyét átveszik a

Mi teszi igazán tökéletessé a halászlét? A halászlevet nálunk, magyaroknál különleges helyet foglal el a gasztronómiai panteonban. Nem egyszerűen levesről