Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
15
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
450g liszt
150g cukor
1 tojás
350 ml folyadék(tej.víz,meggylé)
pici só
2 tk sütőpor
2 marék kimagozott meggy
*
Elkészítés:
A hozzá valókat össze keverem és középmeleg sütőben szép barnára sütöm!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ismerős a helyzet, amikor a hűtő alján ott lapul pár kókadozó répa, fél fej brokkoli vagy egy kicsit megpuhult cukkini?

A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De

Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli