Kétsajtos rántott darálhús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Kétsajtos rántott darálhús

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A húst egy tálba tesszük, a reszelő nagy lyukú oldalán lereszelt kétféle sajttal együtt, sózzuk és borsozzuk, majd alaposan összegyúrjuk.
Gombócokat formálunk a masszából, amiket a két tenyerünk között szétlapogatunk.
A szokásos módon panírozzuk : liszt, tojás, morzsa.
Nem rontja el, ha a morzsába szórunk némi szezámmagot vagy lenmagot.
Végül forró ( pálma ) olajban kisütjük.
Főzelék feltétje épp úgy lehet, mint burgonyapüréé.
Más sajtokkal, illetve csak egyféle sajttal is finom.

Kétsajtos rántott darálhús

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kétsajtos rántott darálhús

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!