Hozzávalók:
2 gerezd fokhagyma
4 nagy csirkecomb
Só és frissen őrölt bors
1 dl ketchup
5 decitejszín
10 deka füstölt sajt
10 dkg bacon
1 kisebb csokor petrezselyem
*
Elkészítés:
Elkészítés : a csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és megtűzdeljük a fokhagymával.
Egy sütőtálat vékonyan kiolajozunk, belefektetjük a húsokat.
A tejszínt, ketchupöt összekeverjük, betesszük a reszelt sajtot és a felcsíkozott bacont.
Ezzel a mártással alaposan befedjük csirkecombokat.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük, a tepsit fóliával befedjük, és 40 percig így sütjük a húst, majd a fóliát levéve róla, további 10 percig, hogy szép pirosak legyenek.
A végén meghintjük petrezselyemmel.