Hozzávalók:
4 szelet csirkemell
1 cs. Maggi kerti fűszeres papirusz(4 db. van benne)
1 cs. salátakeverék
4 dl joghurt
2 cikk fokhagyma
2 mk. aprított kapor
1. ek olívaolaj
só
bors
*
Elkészítés:
A salátaöntethez a joghurtba keverem a zúzott fokhagymát, az aprított kaprot, az olívaolajat, sózom, borsozom, hagyom állni pár órán át, előző este is el lehet készíteni. A csirkemell szeleteket enyhén sózom, a papiruszba helyezem, és serpenyőben, zsiradék nélkül megsütöm. Tálaláskor a salátakeveréket a tányérra halmozom, meglocsolom a salátaöntettel, mellé helyezem a kerti fűszeres csirkemellet. Esetleg sült krumplit is adhatunk még hozzá, az étkesebb családtagoknak. 🙂