Hozzávalók:
20dkg lisz, 10dkg zsír, 5db tojás, 2dl víz,0.5l Hulala, vagy cukrászhab, 1db Aranka fözésnélüli krémpor, tetejére porcukor
*
Elkészítés:
20dkg liszt, 10dkg zsír, 5db tojás, 2dl víz. A vizet a zsírral forrásig főzöm majd belekeverem a lisztet, azután egyesével a tojásokat hozzáadom addig keverem míg a tészta elválik az edény falától. Majd nyomó zsákkal dió nagyságú halmokat nyomok sütő papírra. A kém: 1/2 l tejszínt felverek kemény habbá és bele keverek egy főzés nélküli Aranka kémport ezzel betöltöm porcukrozom és kész!! A sütési idő 15 perc 200C de nem szabad ki nyitni ez után 10 perc 170C és kb. 3 tepsi 5 centire egymástól vannak a halmocskák. Ehhez a kém adaghoz dupla mennyiségű tésztát keverek ki!!(Király Rita receptje alapján én is elkészítettem, köszönöm)