Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Vajat, vizet, cukrot, cs sót jól össze forraljuk majd bele kavarjuk a lisztet, és takarékon picit jól átkavarjuk.
Majd le vesszük a tűzről, és 5-10 percet hagyjuk hűlni.
Elektromos géppel egyesével bele kavarjuk a tojásokat.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe, tésztát habzsákba töltjük, majd kerek halmokat nyomunk távolra egymástól.
Megnőnek ebből a mennyiségből 10 db jön ki.
170 c előmelegített légkeveréses sütőbe tesszük 15 percre, a sütő ajtót nem szabad kinyitni!
Különben össze fog esni a tésztánk, és kidobhatjuk.
Letelt a 15 perc vegyük le 160 c fokra a sütőt és ellenőrizzük hogy megsült e, ha kap szép szint valószínű hogy kész.
Kivesszük a sütőből, majd hagyjuk kihűlni.
Kihűlt éles késsel levágjuk a tetejét, ha belül nem lukas, akkor szedjünk ki a tésztából, hogy legyen helye a krémnek.
9 tejbe megfőzzük a pudingot, adunk hozzá cukrot, vaníliás cukrot majd hagyjuk kihűlni teljesen időnként megkavarva.
Tejszínt verjük fel géppel keményre habfixálóval.
ha kihűlt a puding 2, 5 dl tejszínhabbal kavarjuk ki géppel.
Habzsákból ezzel töltsük meg a fánkokat, majd nyomkodjunk bele friss, vagy fagyasztóból ki olvadt málnát.
Tejszínhabot is nyomjunk rá egy habzsák segítségével.
Tegyük rá a kalapját, szórjuk meg vaníliás porcukorral tegyük hűtőbe pár órára.
Ui: Készíthetjük sima liszttel is, és süthetjük légkeveréses mentes sütőbe is.