Hozzávalók:
70dkg BL 55-ös liszt 1 cs porélesztő 2 dkg só pici olaj, vagy olvasztott zsír 3,5 dl víz, benne egy teáskanál cukor olvasztva 30 dk sonka, 25 dk sajt, 1 fehér paprika, 1 paradicsom 1 pohár nagy tejföl (375 gr-os)
*
Elkészítés:
A hozzávalókat a kenyérsütő 8-as fokozat (dagasztó) az alábbi sorrendben rakom: Liszt, benne egy pici lapos lyukat símitunk, ebbe szórjuk az élesztőt beleöntjük a langyos cukros vizet, mellé egy sarkában a sót és a zsiradékot. A többit rá bízom a dagasztóra. Ha kész , a gázsütö nagy kocka tepsijébe símitom, alá szilikonos sütőpapírt teszek . Kb 10 percig kis hőfokon kelesztem még a sütőben, majd félkészre sütöm. Akkor rárakom a tejfölt, a sült hús darabkákat, az apróra vágott sonkát, fehér paprikát, paradiszomot és végül a reszelt sajtot. Szép pirosra sütöm! Kész is nagyon finom, jó étvágyat kívánok!