Kenyérlángos pizzás feltéttel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Etelka

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Kenyérlángos pizzás feltéttel

Recept leírás:

Hozzávalók:

70dkg  BL 55-ös liszt                                                                     1 cs porélesztő                                                                              2 dkg só                                                                                      pici olaj, vagy olvasztott zsír                                                        3,5 dl víz, benne egy teáskanál cukor olvasztva                                                                                                                                                                                                                                      30 dk sonka, 25 dk sajt, 1 fehér paprika, 1 paradicsom        1 pohár nagy tejföl (375 gr-os)

*

Elkészítés:

A hozzávalókat a kenyérsütő 8-as fokozat (dagasztó) az alábbi sorrendben rakom: Liszt, benne egy pici lapos lyukat símitunk, ebbe szórjuk az élesztőt beleöntjük a langyos cukros vizet, mellé egy sarkában a sót és a zsiradékot. A többit rá bízom a  dagasztóra. Ha kész , a gázsütö nagy kocka tepsijébe símitom, alá szilikonos sütőpapírt teszek . Kb 10 percig kis hőfokon  kelesztem még a sütőben, majd félkészre sütöm. Akkor rárakom a tejfölt, a sült hús darabkákat, az apróra vágott sonkát,  fehér paprikát, paradiszomot és végül a reszelt sajtot. Szép pirosra sütöm! Kész is nagyon finom, jó étvágyat kívánok!

Kenyérlángos pizzás feltéttel

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kenyérlángos pizzás feltéttel

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!