Hozzávalók:
50 dkg darált mézeskalács, vagy mézes keksz
4 dkg kakaópor
1 cs vaníliás cukor
tej
kókuszreszelék
Krém: 20 dkg vaj
30 dkg porcukor
20 dkg kókuszreselék
*
Elkészítés:
Ha elmúlik Karácsony.
.
.
.
Összekevesem a darált mézeskalácsmorzsát, a kakaóport, a vaníliáscukrot, és annyi tejet, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
A tésztát 2 részre osztjuk (2 tekercs lesz), alufóliát terítük ki, majd alufóliával betakarjuk, és téglalappá nyújtjuk.
Elöszőr az egyiket, majd a másik darabot is.
A vajat habosra keverjük a porcukorral és a kókuszreszelékkel, a krémet is ketté osztjuk és ezel töltjük meg a tekercseket.
Alufólia segítségével feltekrjük, és néhány órára hűtőbe tesszük.
Vékony szeletekre vágva kínáljuk, Jól tűri a fagyasztást is!