Hozzávalók:
Tészta:
30 dkg darált háztartási keksz
20 dkg porcukor
2 dkg kakaó
2 dkg lekvár
½ dl rum
tej
Krém:
10 dkg vaj
15 dkg porcukor
Nyújtáshoz:
porcukor
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk a Konyhaművész Pro Tálban. Tejet mindig csak picit adunk hozzá, csak annyit, hogy jól összegyúrható, majd nyújtható legyen.
A vajat egy másik Konyhaművész Pro Tálban kikeverjük jól a cukorral.
A tésztát 3 részre osztjuk.
A Gyúrólapot porcukrozzuk, és a tésztát szép vékonyra kinyújtjuk a Nyújtóval.
A krémet is 3 részre osztjuk, és a kinyújtott keksz tésztánkat a Cukrász Spatula segítségével megkenjük, majd feltekerjük.
A tekercseket alufóliába csomagoljuk és szeletelésig a hűtőben tartjuk.


