Kekszes pudingos desszert

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Kekszes pudingos desszert

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

20 dkg háztartási keksz
3 cl rum, vagy ennek megfelelő rumaroma
A pudinghoz:
2 tojás
4 ek. + 1 ek cukor
3 ek. kakaópor
4 ek. liszt
6 dl tej

*

Elkészítés:

Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kekszes pudingos desszert