Hozzávalók:
20 dkg háztartási keksz
3 cl rum, vagy ennek megfelelő rumaroma
A pudinghoz:
2 tojás
4 ek. + 1 ek cukor
3 ek. kakaópor
4 ek. liszt
6 dl tej
*
Elkészítés:
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.
Elkészítem a pudingot. A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és fokozatosan felhígítom a tejjel, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem az 1 ek. cukorral keményre vert tojásfehérjéket.
Egy tálba rakok egy sor kekszet, meglocsolom rummal, vagy hígított rumaromával. A puding 1/3-át ráöntöm a kekszekre, hogy mindenhol jól befedje, ezt megismétlem még kétszer.
Amikor kihűlt hűtőbe teszem pár órára, de lehet egy éjszakára is. Akkor jó, amikor a keksz megpuhult.