Hozzávalók:
5 dl tej
3 ek. keményítős liszt (gustin)
2 ek. cukor
12,5 dkg margarin
5 dkg porcukor
10 dkg darált keksz
5 dkg kókuszliszt
5 dkg darált dió
10 dkg apróra vágott szelés cukorka
*
Elkészítés:
3,5 dl tejet felforralunk. A megmaradt tejben csomómentesre kikeverjük a keményítős lisztet és a cukrot, majd a forrásban lévő tejhez adjuk. Megfőzzük a krémet, s hagyjuk kihűlni a krémet.
A margarint habosra kikeverjük, majd a kihűlt lisztes krémhez vegyítjük, amihez hozzáadjuk a kókuszlisztet, a darált kekszet, a darált diót és az apróra darabolt zselés cukorkát.
Az elkészített masszával megtöltjük a méhkaptárt, amelyet előzőleg porcukorral belül meghintünk.
A megtöltött méhkaptárból óvatosan kiütögetjük a tölteléket. Hűvös helyen egy napig szárítjuk. Csokiöntettel meglocsolhatjuk a sütink tetejét.


