Hozzávalók:
50 dkg darált háztartási keksz
15 dkg porcukor
10 dkg margarin
4 dl tej
4 evőkanál kakaópor
1 cs.vaníliás cukor
2-3 evőkanál sárgabarack lekvár
1 ü.rumaroma
A töltelékhez:
20 dkg margarin
20 dkg kókuszreszelék
15 dkg porcukor
1 dl tejszín
1 dl kókuszlikőr
A tetejére:
5 dkg kókuszreszelék
*
Elkészítés:
Előkészítés: A tésztához az összetevőket begyúrjuk, a hűtőbe tesszük. A margarint kihabosítjuk a porcukorral, hozzáadjuk a kókuszt, tejszínt és a likőrt. Hagyjuk állni tíz percet. Elkészítés: A tésztát kókuszreszelékkel bőven megszórt alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. A tölteléket kézzel elosztjuk a tésztán lenyomkodjuk. A tésztát óvatosan felcsavarjuk, megformázzuk és kókuszreszelékben meghempergetjük. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.